Campionat Catalunya Absolut Open

gen 16, 2019 No hi ha comentaris by

Els dies 17, 18, 19 i 20 de gener el C.N.Terrassa acollirà una nova edició del Campionat de Catalunya Absolut OPEN de Natació.

El C.N.Terrassa serà la seu del Campionat de Catalunya Absolut OPEN de Natació – Trofeu Ciutat de Terrassa. Un campionat que servirà per estrenar la temporada de piscina llarga i per tant testejar l’estat de forma dels nedadors i nedadores participants. 
Un total de 556 esportistes de 66 clubs tan catalans com d’arreu participaran en aquesta primera competició de piscina llarga.

L’objectiu de tots ells serà provar l’estat de forma de cara a la primera gran cita de la temporada, el Campionat d’Espanya OPEN del 6 al 10 d’abril a on s’hauran de fer les mínimes pel Campionat del Món de Gwangju (Corea) del 12 al 28 de juliol.

En aquesta competició estan inscrits tots els nedadors i nedadores catalans internacionals, a més a més de la presència destacada de la nedadora Hannah Miley, internacional per Gran Bretanya i Escòcia i medallista mundial i europea.

L’OPEN català tindrà aquest any una novetat destacada i és que les finals es nedaran al matí. La Federació Catalana de Natació ha fet aquest nou format d’eliminatòries a la tarda i finals al matí per benefici dels esportistes, ja que a nivell internacional, cada cop és més important fer una gran actuació a les sessions classificatòries matinals que són les que permeten classificar-se per les semifinals i finals de cada prova.

Per part del Club Nataciò Sant Boi, aquests son els nedadors classificats:

MARC TROYA
PAU LANA
ADRIAN SANTOS
ALEX VERDEJO
VICTOR CABRERA
HUGO IGLESIAS
IRUNE MARCO

Molta força a tots i recordeu que podeu seguir els resultats del Campionat a traves del següent enllaç:

http://competicions.natacio.cat/2019/CCOTERRASSA2019/

Convocatories, Convocatòries 4, Infantil, Inici, Juniors i Absoluts, Noticies

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Campionat Catalunya Absolut Open”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.