Resultats 1a Jornada Lliga Benjamí i 1a Fons i Estils Aleví

gen 03, 2014 No hi ha comentaris by

Molt bona imatge la dels nostres nedadors més petits, que el passat dissabte dia 21 van nedar  a la nova piscina del C.N.Cornellà a Can Mercader.

La categoria Aleví va afrontar una jornada difícil, sobretot pels nous a la categoria, i van realitzar algunes marques destacades. Seguirem treballant amb força per aconseguir millores importants de cara a la 2ona Jornada (Juny) que ens permetrà participar als Campionats de Catalunya d’Estiu.

A partir d’ara farem referencia a les millors marques socials. Hem confeccionat un històric de marques per edats i anirem anunciant que nedadors aconsegueixen superar-les. Esperem tenir-la aviat a la web del club.

Aquestes millors marques del grup Aleví son de Pau Lana i Alex Verdejo als 200 estils. Marques destacables que faran que apareixin entre els millors catalans de la seva edat.

Important salt de qualitat del grup Benjamí, on a totes les edats van aconseguir marques excel·lents. Tot i fer una gran millora tècnica en tots els estils volem destacar la gran millora en braça.

El grup el 2005 van fer millor marca del club en totes les proves que varen nedar. En alguna fins i tot van ser varis els nedadors que ho van fer. En 50 lliures masculí 8 Anys, la millor marca va ser per Marc Lana, però Kilian Gilgado i Adrià Pina també van superar aquesta millor marca. En categoria femenina 8 anys la millor marca es per Anna Santos, on Aïna Domenech també va fer record. Els mateixos Marc Lana i Anna Santos també van fer la millor marca als 50 Braça, i Aïna Domenech va realitzar millor marca de 8 anys als relleus com a primera nedadora en 50 esquena.

De l’any 2004 destacar la gran millora de Irune Marco, amb millor marca als 100 Lliures i 100 Braça. Al parcial dels 100 lliures també va fer millor marca dels 50 Lliures.  Hugo Iglesias també va fer la millor marca de 9 anys als 50 braça. A l’any 2003 millor marca de Pau Giner als 100 braça 10 anys.

Volem felicitar a tot el grup. Ja varem veure que el grup aleví havia fet un important salt de nivell en la seva categoria, després d’aquesta jornada veiem el mateix amb el grup Benjamí.

Recordem al grup Benjamí que la propera competició serà la 1a Jornada Prebenjamí i 2a Benjamí, a Viladecans el día 18 de Gener.

Aquest més el grup Aleví te dues competicions. La primera serà la 3a Jornada de Lliga el 11 de Gener a Esplugues, i la segona serà el Campionat del Baix Llobregat que serà el 25 de Gener a Sant Feliu.

Si seguim amb la mateixa il·lusió i ganes als entrenaments no tenim sostre. Molta Força!!!

Resultats 1a J. Benjamí – Fons i Estils Aleví

Aleví, Inici, Noticies, Pre-Benjamí i Benjamí, Resultats 1, Resultats 2

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Resultats 1a Jornada Lliga Benjamí i 1a Fons i Estils Aleví”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.