Resultats 5ª Jornada Lliga Infantil i 7ª Lliga Aleví

mai 03, 2018 No hi ha comentaris by

La Lliga Catalana de les categories Aleví i Infantil ha finalitzat, desprès de les jornades disputades aquestes dos últimes setmanes a Igualada.

Els alevins no van tenir una gran actuació a la seva competició. Tot i algunes marques molt destacables en general no van tenir els resultats que ens tenien acostumats. El poc descans entre proves pot ser una de les causes, però aquesta situació només ens pot donar més energia per seguir millorant. Difícilment podrem mantenir la nostra posició entre els 12 primers, però haurem d’esperar a la classificació oficial. Cal felicitar a tot el grup per la seva actitud en competició, tenint cura dels aspectes tècnics treballats i donant el màxim a cada prova.

A la jornada Infantil es van veure algunes marques espectaculars. Destacar els records absoluts de Adrián Santos als 50 i 200 esquena. Esperem que es confirmi la presencia dels nostres infantils al grup A.

Ens trobem en una situació privilegiada, amb les 2 categories lluitant per estar entre els 12 primers clubs de Catalunya. Som l’únic club del Baix Llobregat que ho pot dir, i uns dels pocs de tota Catalunya.

Estem convençuts que ho podem fer molt millor encara. Treball i constància son elements imprescindibles per gaudir de la natació al nivell que volem.

Felicitats a tots. Som CNSB

Resultats 5ª Lliga Infantil

Resultats 7ª Lliga Aleví

Aleví, Infantil, Inici, Juniors i Absoluts, Noticies, Resultats, Resultats 2, Resultats 3, Resultats 4

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Resultats 5ª Jornada Lliga Infantil i 7ª Lliga Aleví”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.