Resultats Meeting Andorra i Trofeu Ciutat d’Eivissa

abr 06, 2016 No hi ha comentaris by

A les darreres setmanes, totes les categories del club han participat en dos competicions molt interessants. Els nedadors/es prebenjamins i benjamins, van participar abans de marxar de setmana santa al Meeting Internacional d’Encamp (Andorra). Va ser un èxit de participació, i a banda de la part esportiva, vam passar un molt bon cap de setmana.

Els nedadors alevins i majors van participar aquest cap de setmana al XXX Trofeu Ciutat d’Eivissa. A aquesta competició no vam tenir tants participants, però es van aconseguir marques interessants, i sobretot es va gaudir d’un indret inmillorable.

Destacar la millor marca del club de 12 anys als 50 papallona de Hugo Iglesias (04) amb 34,24. La anterior era de Alex Verdejo 35,61 desde 2014.

Volem agraïr als organitzadors del C.N. Encamp i del C.N.Ibiza el magnífic tracte rebut. No es la primera vegada que participem a aquests trofeus, i estem segurs que tornarem a fer-ho en pròximes temporades.

Resultats Meeting Encamp

Resultats Ciutat d’Eivissa

Aleví, Infantil, Inici, Juniors i Absoluts, Noticies, Pre-Benjamí i Benjamí, Resultats, Resultats 1, Resultats 2, Resultats 3, Resultats 4

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Resultats Meeting Andorra i Trofeu Ciutat d’Eivissa”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.