Ranquing Lliga Benjamí – 1ers de Catalunya

gen 07, 2014 No hi ha comentaris by

Ja vam comentar els resultats de la 1ª Jornada Benjamí, on es veia la bona actuació de tots els nedadors d’aquesta categoria. Avui s’ha publicat el ranquing català segons les marques aconseguides i aquest ranquing reflexa allò que vam dir amb unes posicions molt bones.

Tenim clar que l’objectiu principal de la categoria es que els nostres nedadors assoleixin un alt nivell tècnic i gaudeixin del nostre esport, però desprès de sumar les puntuacions dels nostres nedadors podem veure que som el 1er club català de la categoria benjamí. Això afegit a la 5a posició actual dels alevins ens confirma al capdavant en la formació de nedadors a Catalunya.

Tot i les dificultats pròpies d’un club petit, el aconseguir estar al nivell de clubs com Sabadell o Sant Andreu vol dir que els nostres nedadors han estat campions en escoltar les instruccions dels seus tècnics, en assistència als entrenaments, en entusiasme alhora de realitzar les tasques i en estar al costat dels seus companys en tot moment amb alegria i positivitat. Estem segurs que podem millorar encara molt més, i son aquestes les coses que valorem i hem de potenciar.

Dit això volem felicitar a tot el grup, i us esperem demà per seguir entrenant amb més ganes encara.

Tornem a recordar, que heu d’estar tots el dia 18 a Viladecans, per la 2ona Jornada on estem segurs que ho faran igual de be, i on participaran per primera vegada el grup PreBenjamí.

Força Sant Boi!!!

Ranquing 1a Jornada Benjamí

Inici, Noticies, Pre-Benjamí i Benjamí

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Ranquing Lliga Benjamí – 1ers de Catalunya”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.