Resultats Copa Catalana Aleví

jun 09, 2017 No hi ha comentaris by

Adjuntem els resultats de la Copa Catalana Aleví, que es va disputar a Manresa el passat cap de setmana. Aquest any ens hem classificat pel grup B (del 13è al 24è millor equip de Catalunya), tot i que el nivell del equip es alt, durant les jornades de lliga no hem pogut puntuar a totes les proves per manca de nedadors, i això ens ha fet finalitzar en la 14ena posició de la Lliga Catalana que dona dret a participar en aquest grup.

La normativa d’aquest grup es diferent, i no hem pogut participar amb la totalitat dels nostres nedadors. Els resultats a les diferents proves va ser positiu, i varem finalitzar en la 5ª posició final. Creiem que amb un altra normativa hauriem donat guerra per la 2ª plaça.

Felicitem a tots els nostres nedadors alevins pels resultats d’aquesta temporada. Però encara queden competicions, com serà la Final de Delegacions on tenim 3 nedadors a la Sel·lecció del Baix Llobregat Alevina (Irune Marco 2004, Emma López 2004 i Hugo Iglésias (2004), i els Campionats de Catalunya d’Estiu. Totes dues competicions seran a Reus.

Enhorabona nois/noies!!!

Força Sant Boi

Resultats Copa Catalana Aleví

Aleví, Inici, Noticies, Resultats, Resultats 2

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Resultats Copa Catalana Aleví”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.