Selecció Baix Llobregat – Final Lliga Interterritorial

jun 05, 2015 No hi ha comentaris by

Aquest disabte 6 de Juny es disputarà, a la piscina de 50m. de Can Mercader (Cornellà), la Final de la Lliga Interterritorial per Delegacions. En aquesta competició nedaran els nedadors sel·leccionats per les seves delegacions, en el nostre cas el Baix Llobregat.

Pel matí en categoria Benjamí han estat sel·leccionats Anna Santos, Martina Badia, Aina Domenech, Mireia Iniesta i Hugo Iglesias. Som una de les delegacions més fortes de la competició i es un orgull tenir 5 representants de la categoria més petita.

En alevins Adrian Santos i Alonso Filoso ens representaran, que ja estan contant les setmanes que resten pels pròxims Campionats de Catalunya i d’Espanya, i aquesta es una bona prova per veure com es troben.

Infantils, Junior i Absolut nedaran a la tarda. Han estat convocats Xavier Marques, Adrian Lorca, Marc Troya i Arnau Jiménez, també amb els Campionats a tocar.

Enhorabona a tots i molta força!!!

Convocatoria

Aquí podreu seguir els resultats i classificacions de la competició

Aleví, Convocatòries 1, Convocatòries 2, Convocatòries 3, Convocatòries 4, Infantil, Inici, Juniors i Absoluts, Noticies, Pre-Benjamí i Benjamí

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Selecció Baix Llobregat – Final Lliga Interterritorial”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.