Travessia Banyoles 2013

set 16, 2013 No hi ha comentaris by

Tot i que fins que finalitzi el mes de Setembre no s’acaba la temporada, els nedadors catalans tenen per costum que la Travessia de Banyoles sigui el tret de sortida de la nova temporada.

Com ja vam informar, el Club Natació Sant Boi va participar amb 31 nedadors de les diferents categories, i tots van gaudir de la experiència de competir en un entorn magnífic.

Tot i que el temps no va ser el desitjat, no va ser tan dolent com es preveia, i vam poder reposar forces com ens mereixiem amb les bonissimes truites de patates que pares, mares i algún nedador van portar.

Tot i no ser l’objectiu principal d’aquesta prova, volem destacar la 3a posició de Pau Lana a la travessia de menors, i tot i no haver-hi resultats oficials la 5a de Pau Giner a la de petits.

Volem destacar la magnífica participació de 4 pares de nedadors del nostre club. Van ser Nuria Alemany (mare de Martina 05 i Berta 06), Rosa Sebastian (mare de Marc 99 i Laura 03), Mikel Martín (pare de Queralt 98) i Jose Emilio Martín (pare de Asier 98). Els volem felicitar per la valentia, l’esforç i els temps finals aconseguits realment sorprenents.

Molta força i molts èxits per aquesta temporada 2013-2014.

DSC_0294-SMILE

 

Noticies

Sobre l'autor

L'autor encara no ha afegit cap informació al seu perfil
No Responses to “Travessia Banyoles 2013”

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.